^

Heljda hrana: što je suština?

, Medicinski urednik
Posljednji pregledao: 20.11.2021
Fact-checked
х

Svi iLive sadržaji medicinski se pregledavaju ili provjeravaju kako bi se osigurala što je moguće točnija činjenica.

Imamo stroge smjernice za pronalaženje izvora i samo povezujemo s uglednim medijskim stranicama, akademskim istraživačkim institucijama i, kad god je to moguće, medicinski pregledanim studijama. Imajte na umu da su brojevi u zagradama ([1], [2], itd.) Poveznice koje se mogu kliknuti na ove studije.

Ako smatrate da je bilo koji od naših sadržaja netočan, zastario ili na neki drugi način upitan, odaberite ga i pritisnite Ctrl + Enter.

Helikotah dijeta za mršavljenje - najjednostavnija, učinkovita i sigurna dijeta. To se odnosi na mono-dijete. To znači da trebate samo jedan proizvod - heljda za gubitak težine. I još jedna želja za smanjenjem težine.

Koja je suština hrane od heljde?

Nekoliko dana ne jedete ništa osim heljde, kuhane na vodi ili natopljene. Moguće je bez soli.

Kako kuhati heljde?

Uzmi 250 grama heljde (ili čašu s kliznikom) i ulijte preko strme kipuće vode za noć. Također možete potopiti kefir. Obavezno pokrijte poklopcem tako da heljda grize. Ujutro ćete vidjeti da je heljda padala i spremna vam pomoći u svetom uzroku gubitka težine.

Ovaj dio ne odjednom jedete. Stoga, zbrinite ga na poslovni način, dijelite u 4 dijela. Koristite jedan dio za svoje dobro i još tri osobe sakrite u hladnjaku.

Heljda bez soli, šećera i drugih začina će vam se svidjeti, bez okusa i općenito rijetkost. Ali to je cijena dobre figure i zdravlja.

Trajanje hrane od heljde

7-8 dana

trusted-source[1], [2], [3]

Rezultat

Smanjenje tjelesne težine od 3 do 8 kg u 7 dana. Zahvaljujući korisnim svojstvima heljde tijekom hrane od heljde, uzmite dodatni kilogram, poboljšava stanje kože, kose i noktiju, a tijelo se čisti od toksina. Međutim, zbog ugljikohidrata u sirovom heljdu gubite težinu ne odmah, već postupno.

Što je toliko korisna hrana za heljde?

Hrana za heljde svakako će zasititi tvari korisnim za tijelo. Naime:

 • cink
 • kalij
 • željezo
 • fosfor
 • kobalt
 • jod
 • bakar
 • bor
 • cink
 • Folna kiselina
 • Vitamini skupine B
 • Vitamini PP skupine
 • flavonoida
 • Ruthin

Posljednje dvije tvari, koje su nedavno otkrili znanstvenici u hrenovskim zrnom, pomažu osobi da se bori s takvim opasnim bolestima poput raka. Pa ipak - čudno - zahvaljujući heljdi, povećava se aktivnost tekućina u tijelu. Posebno, to je izvrstan diuretik, zahvaljujući kojem tijekom hrane od heljde dijeta iz tijela ide puno viška vlage koja daje težinu ljudskom tijelu.

Želimo vam da izgubite težinu zahvaljujući hranjivoj mono dijeti bez osjećaja nelagode. I neka vitka figura bude vaša nagrada u borbi za svoje zdravlje!

Heljda mona čips

 1. Možete doživjeti glad, tako da možete operirati heljde čistom vodom. Poželjno je nakon 20 minuta nakon jela ove kaše, kako se ne bi ometalo proces probave.
 2. Možete pate od činjenice da će vam se proizvod činiti neprimjetnim i neukusnim. Da, osjećaj nelagode je još jedan nedostatak prehrane heljde za gubitak težine. Međutim, za ovaj slučaj postoje hljebovi dijeta s aditivima.
 3. Može doživjeti slabost i vrtoglavicu, jer toksini će napustiti tijelo, a to je uvijek praćeno sličnim uvjetima.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.