Pravila i pravila

Pravila oglašavanja

Oglašavamo se na web stranicama iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, uključujući poddomene i mobilne verzije ovih stranica (ove stranice nazivamo kolektivno "iLive", "iLive Sites" ili "Stranice") od trećih strana ( Oglašivači “), što može uključivati transparente treće strane

ILive uređivačka politika

Naša misija je pružiti vam najobjektivnije, najpouzdanije i točne zdravstvene informacije. Naš svakodnevni cilj je osigurati da iLive bude vaš praktičan i relevantan izvor zdravlja i medicinskog sadržaja.

ILive pravila o privatnosti

Razumijemo koliko je važna povjerljivost osobnih podataka za naše korisnike. U ovom Pravilniku o privatnosti saznat ćete koje podatke prikupljamo o vama io vašem korištenju ove stranice i njezinih usluga.

ILive politika kolačića

Ova politika kolačića objašnjava kada i zašto koristi iLive (u daljnjem tekstu “iLive” ili “mi”) i naši partneri na našim web stranicama, aplikacijama, oglašavanju i srodnim uslugama, uključujući iLive.com.ua iLiveOK.ru, iLiveOK.com, uključujući poddomene i mobilne verzije ovih stranica (ove stranice nazivamo kolektivno „iLive web-mjesta“).

Uvjeti korištenja

Osim kako je izričito navedeno u specifičnoj "pravnoj obavijesti" na iLive web stranici, ovi Uvjeti i odredbe i Politika privatnosti iLive čine cjelokupni ugovor između vas i iLive u vezi s korištenjem iLive web stranice i sadržaja.

23 February 2012, 10:58

Portal iLive ne pruža medicinske savjete, dijagnozu ili liječenje.
Informacije objavljene na portalu služe samo kao referenca i ne smiju se koristiti bez savjetovanja sa stručnjakom.
Pažljivo pročitajte pravila i pravila web-lokacije. Također možete kontaktirati nas!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Sva prava pridržana.