^

Kako izbjeći bol tijekom defloracije?

, Medicinski urednik
Posljednji pregledao: 19.10.2021
Fact-checked
х

Svi iLive sadržaji medicinski se pregledavaju ili provjeravaju kako bi se osigurala što je moguće točnija činjenica.

Imamo stroge smjernice za pronalaženje izvora i samo povezujemo s uglednim medijskim stranicama, akademskim istraživačkim institucijama i, kad god je to moguće, medicinski pregledanim studijama. Imajte na umu da su brojevi u zagradama ([1], [2], itd.) Poveznice koje se mogu kliknuti na ove studije.

Ako smatrate da je bilo koji od naših sadržaja netočan, zastario ili na neki drugi način upitan, odaberite ga i pritisnite Ctrl + Enter.

Deflowers se boje djevojaka i mnogih mladih ljudi, jer se široko vjeruje da je popraćena boli. Zapravo, bol u defloraciji nije uopće, a ne uvijek - to ovisi o anatomskim crtama i načinu na koji je seksualni čin izveden. Kako izbjeći bol tijekom defloracije? To se može učiniti ako znate ispravno provesti prvi intimni kontakt.

Kako izbjeći bol tijekom defloracije?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Kako smanjiti bol tijekom defloration?

Bilo je li bol u defloraciji i ono što će biti pogođeni ne samo elastičnosti himena i brojem posuda u njemu. Što više plovila i što je jači himen, to će bolji za djevojčicu biti dio nevinosti. Ali postoji još jedan važan čimbenik - intenzitet ulaska penisa u rodnicu i stanje same djevojke s njom. Ako je djevojka opuštena, a čovjek je također i istodobno siguran u svoje postupke, seksualni odnos neće biti toliko bolan kao kad partner trpi.

Kako pravilno provoditi seksualne odnose tijekom defloracije?

Partner treba ući do penisa u vaginu do kraja, a zatim ga izvaditi, a ne proizvesti više trenja. U ovom slučaju, ako je himen ripped, sljedeća penetracija penisa će biti vrlo bolna. Moramo pričekati da rana ozdravi. Kako je sada vagina i rana otvorena za infekcije - rizik od infekcije je maksimalan. U seksualnom svjedodžbi ili djelu čija je svrha defloracija - ruptura himena - postoji tehnika seksa zahvaljujući kojoj je bol minimalan ili nije prisutan. Prvo, prije prve noći vrijedi čaranje maziva - maziva s lijekovima protiv bolova u sastavu. Ovaj analgetik, u pravilu, je lidokain.

Podmazivanjem, trenjem, a time i boli, znatno se smanjuje. Kako bi se spriječila neželjena trudnoća i infekcija partnera s bakterijama, što partner čak ne sumnja, preporučljivo je da se seksualni čin zaštićuje - kupiti kondome. Mnogi od kondoma štite vaginu dodatno jer su dodatno prekriveni lubrikantom germicidnih tvari.

Da li liječnici moraju zaustaviti krvarenje?

U pravilu, krvarenje tijekom defloration je mala i prolazi bez pomoći liječnika. No, "mrlja" može biti do 5 dana. Sve ovo vrijeme morate koristiti posebne tanke brtve. Poželjno prirodno, pamuk, kako ne bi iritiralo vaginalnu mukozu.

trusted-source[6], [7], [8], [9], [10], [11]

Preliminarna milovanja prije prve noći

Ne bi trebali biti nepristojni i dugo, jer petting uzrokuje snažan protok krvi u genitalije. To znači da kada penis prodire onda će ozlijediti. Da biste smanjili bol tijekom defloriranja, nemojte provoditi duge ljubavne igre. Priljev krvi na genitalne organe djevojke također uzrokuje povećano krvarenje kada se himen pukne, jer je gusto prosipiran malim krvnim žilama.

Osim toga, dugotrajna ljubav prije prvog odnosa može uvelike povećati nervoznu uzbudljivost djevojčice, a tada će bol u rupturi himena biti jača. Osjećaj boli tijekom defloracije obično ne dopušta djevojci da doživljava orgazam, jer blokira osjećaj užitka. Stoga, čovjek mora biti spreman za činjenicu da s defloration orgazma ona neće primiti. Ali preliminarna milovanja treba biti lagano, s razumijevanjem nježne emocionalne organizacije djevojke.

Ispravno držanje tijekom defloracije

Vrlo je važno umanjiti bol pri kopiranju himena. Možete primijeniti takozvani „misionarski” položaj u kojem žena leži na leđima, noge širiti prema partneru i savijen na koljenima. Ali važno je pripremiti mali jastuk, staviti ga pod stražnjicu. Zašto baš takva poza, a ne druga? Kako je korisno?

Činjenica da je u normalnom položaju ležeći na leđima je otvoren samo gornji dio vagine, a član penetracija može biti klitoris štete. Pored toga, izravnavanje nogu ne dopušta partneru prodor duboko. Stoga, himen s ovim položajem samo se proteže, i nema načina da ga prekine. U ovom slučaju, i djevojka i njezin partner trpe. Osim toga, ona će se sama brani od boli otjerati partnera, pomaknuti bokove, i puni spolni odnos ne može biti u mogućnosti - himen može ostati netaknut, ali bol će biti puno.

Ako djevojka guza posađeno jastučić, ulaz u njezinu vaginu otvoren, a himen je pružio, a puno lakše razbiti - bol u isto vrijeme neće biti izdržljivi i jaki. Kako bi se dodatno smanjila bol, koljena bi trebala biti stegnuta što je moguće bliže prsnom košu kada se koitus (penetracija falusa). Nedirnuto će se pružiti na samom ulazu u rodnicu, i lakše će se suziti. Partneru je lakše to učiniti, partner bi trebao opustiti mišiće što je više moguće i napraviti korak prema partnerovom kretanju. To može skratiti vrijeme razbijanja himena u sekunde. Dakle, boli s defloration, previše.

Za čovjeka, idealno držanje je kada se deflating - kada klekne između noge partnera koji su razdvojeni. U ovom trenutku, moći će je držati za bokove rukama i potpuno kontrolirati situaciju, ne dopuštajući partneru da se odmakne i uzrokuje bol u sebi. Izbjegavajte bol tijekom defloriranja, ako oba partnera ne djeluju slijepo i slijedite naše jednostavne savjete.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.