Bobičasto voće

Bobice i lišće bobica s cistitisom: ljekovita svojstva

Ako za liječenje infekcija mokraćnog mjehura odaberete ljekovite biljke, a ne tablete, postavlja se pitanje njihove učinkovitosti. Na primjer, pomaže li lingonberry kod cistitisa?

Bobice s pankreatitisom: što može, a što ne može?

S obzirom na specifičnost bolesti i sva ograničenja u prehrani, u korištenju bobica treba slijediti preporuke liječnika, gastroenterologa i nutricionista, koji točno znaju što bobice mogu i koje ne mogu biti pacijenti s ovom dijagnozom.

Grožđe za gastritis

Prednosti grožđa su nesumnjive. Kraj ljeta, početak jeseni, najavljuje se planinama lubenica, dinje na policama trgovina i tržnica, kao i brojnim pladnjevima s zelenim, plavim, ružičastim, ukusnim grozdovima.

Lubenica s atrofičnim, erozivnim gastritisom, kiselinom

Upala sluznice želuca daje puno problema čovjeka, prisiljavajući ga da se oprezan pristup u svoju prehranu, te u slučaju sebe dopuštajući raznim štetnim Goodies izdržati bol, osjećaj težine, mučnine, podrigivanje i drugih neugodnih simptoma.

Borovnice za poboljšanje i obnovu vida

Borovnice su popularno poznate kao panaceja za sve bolesti. U sezoni zrenja mnoge bobice-patke stave u šume kako bi sakupile i zasitile s vitaminima, kako bi zalijepili zimu.

Bobice s gastritisom visoke kiselosti

Svježe voće i plodovi, kao izvori prirodnih vitamina, uvijek su dobrodošli na naš stol. Čini se, jede i uživa. Ali je li uvijek jaka kisela slatka voća korisna? Bilo da je moguće regalirati bobice kod gastritisa s podignutom ili povećanom kiselinom?

Kako čuvati brusnice?

Naravno, kućanice će postaviti pitanje: "I kako uskladištiti brusnice pravilno?", Tako da ostaje korisno čak i uz dugo skladištenje.

Smrznute brusnice

Smrznute brusnice su svježe bobice koje su nakon pripreme u obliku pranja i sušenja zamrznute u zamrzivaču.

Brusnica za majke za njegu: je li moguće ili ne?

Tradicionalno, majke koje dojilju se preporučuju isključiti iz dijetalnih alergena koji mogu izazvati neželjene reakcije kod djeteta.

Recepti pića iz brusnice

Brusnice pripremaju razne koktele (alkoholne i bezalkoholne), likere, likere i tinkture (za alkohol, votku i konjak). Ljubitelji domaćih vina mogu se zadovoljiti vinom brusnice.

Portal iLive ne pruža medicinske savjete, dijagnozu ili liječenje.
Informacije objavljene na portalu služe samo kao referenca i ne smiju se koristiti bez savjetovanja sa stručnjakom.
Pažljivo pročitajte pravila i pravila web-lokacije. Također možete kontaktirati nas!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Sva prava pridržana.