^
A
A
A

Ozbiljni odnos je otišao na internet

 
, Medicinski urednik
Posljednji pregledao: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Svi iLive sadržaji medicinski se pregledavaju ili provjeravaju kako bi se osigurala što je moguće točnija činjenica.

Imamo stroge smjernice za pronalaženje izvora i samo povezujemo s uglednim medijskim stranicama, akademskim istraživačkim institucijama i, kad god je to moguće, medicinski pregledanim studijama. Imajte na umu da su brojevi u zagradama ([1], [2], itd.) Poveznice koje se mogu kliknuti na ove studije.

Ako smatrate da je bilo koji od naših sadržaja netočan, zastario ili na neki drugi način upitan, odaberite ga i pritisnite Ctrl + Enter.

Djevojke koje imaju pristup Mreži od kuće imaju dobre prednosti za brzo sklapanje dugoročnih romantičnih odnosa. Taj zaključak su donijeli psiholozi sa Sveučilišta Stanford. Tim stručnjaka na čelu s profesorom Michaelom Rosenfeldom proučavao je 4002 odrasle muškarce i žene, od kojih je 3009 bilo oženjeno ili imalo ozbiljnih partnerstva. U isto vrijeme, polovica sudionika koristila je mjesta za pronalaženje partnera na poslu, a druga putem pristupa virtualnom svijetu od kuće.

Tijekom rada postalo je jasno da internet postaje vodeća društvena arena, a posebno postaje sve važnija kao mjesto na kojem parovi ne samo susreću, već i dugoročne odnose. Istraživanje je također pokazalo da je virtualni prostor je postala osobito važna u potrazi za potencijalnim partnerima u skupini ljudi koji u nekim okolnostima teško je naći prijatelje, muškarci i žene, kao što su gej, lezbijske i srednje dobi heteroseksualne populacije.

Prema zapažanjima, 82,2% ispitanih volontera koji su imali pristup internetu kod kuće brzo su pronašli svoje partnere, romantičnog prijatelja ili seksualnog partnera, u usporedbi sa 62,8% koji su koristili mrežu u uredu. Online chat - to nije samo novi i učinkovitiji način da ostanete u kontaktu s postojećim društvenim pozicijama, ali i učinkovit posrednik, koji pomaže u stvarnom svijetu uspostaviti osobni život, rekao je koautor dr Ruben Thomas sa Sveučilišta New York.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.