^

Zdravlje

Simptomi menopauze

Simptomi menopauze nakon uklanjanja maternice

Radikalna intervencija za histerektomiju (amputacija maternice) sada je vrlo česta. Statistika kaže da je oko trećine žena starijih od 45 godina iskusilo ovu operaciju u većoj ili manjoj mjeri.

Plime s menopauzom: što je to, simptomi

Vrući val koji pokriva lice i gornju polovicu tijela, iscrpljujuće znojenje, palpitacija je poznata u četiri od pet žena koje su proslavile 50. Godišnjicu. To su morske mijene - stanje izazvano hormonskim restrukturiranjem ženskog tijela, svojevrsni oproštaj s dobi djetinjstva.

Prvi znakovi menopauze, ili početak novog razdoblja u životu žene

Žena je lijepo stvorenje čija je istinska svrha ne samo uljepšati svijet nego i nastaviti ljudsku rasu.

Patološka menopauza

Climax je prirodno doba u životu ne samo žena nego i muškaraca. Ovo fiziološko razdoblje, u pravilu, traje tri do pet godina.

Simptomi i liječenje ozbiljne menopauze

Svaka žena, ne obazirući se na činjenicu da je ona već četrdeset pet, osjeća u tom vremenskom razdoblju ukupna energija, vesela, mlada i lijepa. No, kada je koža postati saggy, mlohav, bore postaju izraženije stanjivanje kose, prorijedila i izblijedjele, težina je ubrzano raste, čak i ako je napajanje ispravno, menstrualnog ciklusa postaju nisu redoviti - znakovi menopauze.

Suhoća u vagini s menopauza

Postoje slučajevi kada ova patologija donosi puno neugodnih osjeta, što zahtijeva određene mjere, ponekad možete učiniti s kućnim lijekovima, a ponekad morate koristiti i lijekove.

Temperatura s menopauzom

U menopauzi, dobrobiti žene bitno se mijenjaju, a ne na bolje. U ovom slučaju, mnogi odluče da su upravo pretukli ili uhvatili hladnoću.

Znojanje s menopauza

Žena u svojoj fiziologiji ne može izbjeći menopauza: zaustavljanje seksualne funkcije je neminovno. Psihološki, to je stres. To su kardinalske promjene u zdravlju i načinu života. U pravilu, postoji još jedan faktor: znojenje s menopauzom.

Klimakterij bez simptoma

Promjene u funkcioniranju unutarnjih organa na pozadini postupnog pada hormonskog podrijetla pojavljuju se nježno, što smanjuje ozbiljnost patološkog učinka menopauze na žensko tijelo.

Simptomi muške menopauze

Apsolutno sve simptome menopauze muškaraca povezani sa smanjenjem starošću prirodne proizvodnje gonadotropina i, prije svega, glavni muški hormon (androgen) - testosteron.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.