^

Zdravlje

Noge ljepote

Laserska epilacija nogu: koliko je dovoljno, koliko je procedura potrebno

Moguće je i lasersko uklanjanje dlaka od stopala i uklanjanje dlaka iz pojedinih dijelova nogu, bedra, koljena, nožnih prstiju i stražnje noge.

Vlažne kreme za stopala

Naše noge imaju značajno dnevno opterećenje - oni nas nose i stoga zahtijevaju pažljivu brigu, ne manje od kože lica. Uostalom, bolne pukotine, žuljevi i kukci čine naš pokret vrlo neugodan postupak.

Omekšavanje kreme za stopala

Živi, bez pukotina i pukotina, koža na nogama nije samo estetska pojava nego i bolna senzacija. Peta i cijela noga uvijek pate od teških opterećenja.

Maslinovo ulje za noge

Maslinovo ulje za noge koristi se u kozmetičke svrhe za vlaženje kože, ishranu i zasićenje s kompleksom korisnih vitamina i minerala. Pogledajmo osobitosti korištenja maslinovog ulja u njezi nogu.

Proljetni nokti

Proljetni nokti su novi, svjež trend u noktima koji karakteriziraju obnovu, energiju i inspiraciju. Koncept, koji uključuje mnoge ideje, formuliran je s jednom jedinom riječju - svježinom.

Najpopularnije vrste pedikura

Postoje mnoge vrste pedikura koje služe za čišćenje i ljepotu noktiju. Pedikura često uključuje brigu o kutikuci, kao i slikanje noktiju. On, u pravilu, daje ženi ili muškarcu osjećaj opuštenosti i atraktivnosti. Ova vrsta liječenja i njege nogu i noktiju može trajati do dva sata, a mini pedikura obično traje oko 30 minuta.

Kako odabrati boju lakiranja za pedikuru?

Postoji mnogo laknih boja za pedikuru. Između ove sorte lako se izgubiti. Štoviše, boja laka za pedikuru može ovisiti o doba dana, svrsi (svečanom, romantičnom, poslovnom), sezoni, na simbolici cvijeća, konačno. Kako odabrati pravu boju za lak za pedikuru?

Kako odabrati dobar lak za pedikuru?

Na izvođenju pedikura koriste se različite vrste lakova. One mogu biti štetne i otrovne, a mogu biti organske, bez toksina, uništavajući nokte. Koju lak za pedikuru izabrati i kako se voditi u vrsti lakke?

Kako napraviti pedikuru

Osim noktiju na rukama, također treba paziti na nokte na nogama. Pedikura dolazi od latinske riječi "pedis" i "cura". Riječ pedis znači "noge", a "cura" znači pomoć, brigu, to jest "pomažući nogama" ili brigu o nogama. Pedikura može biti definirana kao proces koji poboljšava izgled nogu i noktiju. Kako napraviti pedikuru kod kuće i kako se zaštititi od infekcija u spa centru?

Postupci s vodom protiv varikoznih vena

Ako ste cijeli dan radili, a noge su samo zujale, trebali biste voditi postupke za noge.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.