^

Informacija

Liječnik Avi Hefec je jedan od vodećih i najiskusnijih izraelskih stručnjaka u liječenju i operaciji benignih i malignih tumora grla, usta, slinovnica i parotidnih žlijezda, vrata, štitnjače i paratiroidnih žlijezda.

Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Tel Avivu (Izrael); Završio je pripravnički staž u otorinolaringologiji, a zatim se školovao u SAD-u.

Uključeno u grupu osnivača specijalizirane klinike u Medicinskom centru Assuta za pacijente svih dobi s bolestima glave i vrata. Sada je na čelu Odjela za kirurgiju glave i vrata u medicinskim centrima Assuta.

Dr. Hefetsem je objavio više od 70 znanstvenih radova u medicinskim časopisima, sudjeluje na međunarodnim konferencijama o svojoj specijalizaciji, predaje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Tel Avivu, savjetuje Izraelsku udrugu za borbu protiv raka. Član je Udruge izraelskih otorinolaringologa, Američkog društva za hirurge glave i vrata (AHNS) i predsjednik Izraelske udruge za kirurgiju glave i vrata.

Govori hebrejski i engleski.

Obrazovanje i radno iskustvo

  • Medicinski fakultet Sveučilišta Tel Aviv, Izrael
  • Rezidencija u odjelu za otorinolaringologiju bolnice Kaplan, Izrael
  • Praksa u kirurgiji glave i vrata na onkološkom centru za rak u Memorijalnom centru Sloan-Kettering, New York, SAD
  • Praksa u onkološkoj kirurgiji glave i vrata na Sveučilišnoj bolnici u Oklahomi, SAD

Članstvo u međunarodnim organizacijama

  • Izraelska udruga za otorinolaringologiju
  • Američka udruga kirurga glave i vrata
  • Predsjednik Međunarodne organizacije za kirurgiju glave i vrata
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.