^

Zdravlje

Fizioterapija

Sumporovodikove kupke: indikacije, koristi i štete

Sumporovodikove kupke nazivamo i sulfidnim kupkama: u sastavu ljekovite vode nalazi se osnovna ljekovita komponenta, a to je plinovita tvar sumporovodik.

Sanatoriji sa sumporovodičnim kupkama

Ne mogu se sve zemlje na svijetu tretirati sumporovodikom. Srećom, na post-sovjetskom prostoru postoji dosta medicinskih ustanova specijaliziranih za balneoterapiju.

Kompleks vježbi, vježba terapija za kronični i opstruktivni bronhitis

Vježbe za bronhitis su pomoćna metoda liječenja, osmišljene su za ubrzavanje liječenja, nadoknadu veselja, vraćanje tijela nakon bolesti. Je li stvarno dišni zrak stvarno doprinos tome i kako?

Banke na leđima za liječenje bronhitisa odraslih i djece

Ljudi starije generacije u svojim setovima lijekova imali su banke koje su se, kad su kašljalo, upale pluća na leđima. Vrlo su slične bankama, ali imaju zaobljenu dno. Njihov kapacitet iznosi 30-70 ml.

Kako napraviti masažu s bronhitisa: drenaža, vibrira, može, mjesto

To je moguće zbog osnovnih principa terapijske masaže: poboljšanje cirkulacije krvi, cirkulacije limfne tekućine, metabolizma i trofičnog tkiva.

Vježbe fizioterapije za bolesti probavnog trakta u djece

Fizičke vježbe utječu na probavu kroz središnji živčani sustav kroz motoričke visceralne reflekse. Posebne tjelesne vježbe poboljšavaju cirkulaciju krvi u organima abdominalne šupljine, pomažu u smanjenju stagnacije i vraćanju normalne motoričke funkcije.

Fizioterapija za bolesti crijeva u djece

Fizioterapija za bolesti crijeva kod djece propisana je ovisno o vrsti poremećaja. U sindromu razdražljivog crijeva s konstipacijom, s funkcionalnom zatvorom, razvijene su sljedeće preporuke.

Electropuncture

Elektropunktura - utjecaj na biološki aktivne točke određenih struja niske frekvencije, koje imaju izražene inhibitorske, analgetičke, hiposenzitivne, antianginalne učinke.

Terapija nedostatka sna

Posljednjih se godina sve više raspravlja o mogućnostima lišavanja (deprivacije sna) za liječenje depresivnih stanja. Većina istraživača preporučuje korištenje ove metode iu početnim fazama endogenog depresivnog napada, te u slučajevima depresije terapeutski otpornih.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.