^

Zdravlje

Alternativna medicina

Liječenje ispucalih peta alternativnim sredstvima

Iz različitih razloga, nježna koža na petama ponekad počinje grubljati, zgušnjavati, pojavljuju se okomite zareze, pretvarajući se u pukotine.

Liječenje aloe gastritisa: kako uzeti

Aloja se smatra jednim od najpopularnijih alternativnih lijekova koji može ublažiti mnoge bolesti. Na primjer, ako uzimate aloe za gastritis, uskoro možete zaustaviti razvoj upalnog procesa, obnoviti sluznicu i čak ojačati imunološku obranu.

Kako smanjiti temperaturu alternativnih sredstava i bilja?

Kada se temperatura poveća na 38-38,5-39-39,5, a kod kuće nema potrebnog lijeka ili ih nije moguće koristiti, ima smisla koristiti nemedicinske metode za borbu protiv groznice i groznice.

Pravilno čišćenje tijela zobi: kako se skuhati i popiti?

Blaga i bezopasna smatra se liječenjem crijevnog zobi. Preporučuje se u raznim situacijama, jer žitarice imaju čitav niz korisnih svojstava: učvršćivanje, imunostimuliranje, pomlađivanje, adsorbiranje, sedativ i tako dalje.

Tibetansko čišćenje tijela: recepti, kontraindikacije, pregledi

Metoda čišćenja tijela tibetanskih redovnika u suvremenom svijetu važnija je nego ikad. Prejedanje, alkoholno piće i pušenje, neprirodna hrana, sjedilački način života, stres i preopterećenje, zagađenje okoliša - postoji više nego dovoljno razloga da budemo „izvan forme“.

Kako ukloniti suhe žuljeve na nožnim prstima alternativnim sredstvima?

Alternativna medicina je iskustvo prethodnih generacija u borbi protiv bolesti koje postoje već više od desetak godina. Problem formiranja suhih kurjaša također nije nov, a tijekom godina njegovog postojanja nakupilo se mnogo recepata za njegovo rješavanje.

Ispiranje kamilice kod kuće

Pranje vagine medicinskim otopinama može se provesti samo u dogovoru s liječnikom. Liječnik daje preporuke o trajanju liječenja, broju postupaka i tehnika za njihovu provedbu.

Čišćenje tijela lanenim sjemenjem za gubitak težine: koristiti, kako koristiti

To je ljepota, energija, lakoća u tijelu, izvrsna dobrobit i visoke performanse. Svaka osoba teži tome, ali ne znaju svi kako to postići.

Tinktura propolisa za atrofični gastritis, povećana kiselost

Danas su sve popularnije razne netradicionalne metode liječenja: homeopatski, alternativni lijekovi, biljni lijekovi. Različite tvari i sastojci životinjskog, biljnog, prirodnog podrijetla učinkovito su uključeni u sastav različitih farmaceutskih pripravaka koji se proizvode u velikoj mjeri.

Alternativni lijekovi za znojenje ispod pazuha

Nije potrebno misliti da su naši preci, u nedostatku znanja iz područja medicine, bili toliko ograničeni na učinkovit način znoja. Koliko postoji problem povećanog znojenja, tako da mnogi ljudi pokušavaju riješiti na različite načine.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.