^

Zdravlje

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Liječenje bolesti

Čišćenje bubrega

Bubrezi su organ bez kojeg tijelo ne može postojati, jer. Dizajnirani su za uklanjanje otpadnih tvari: viška vode, soli, toksina i drugih štetnih tvari. Orgulje su svojevrsni filter na kojem se taloži pijesak (fini prah).

Liječenje grčeva u nogama kod odraslih i djece

Liječenje grčeva u nogama može varirati. Pojedinačni slučajevi obično ne zahtijevaju liječenje, a redovite konvulzije, osobito noćne, mogu biti simptom patološkog procesa.

Trenutni i novi tretmani za pacijente s COVID-19

Pandemijsko širenje infekcije COVID-19 uvelike je utjecalo na aktivnosti globalnog zdravstvenog sustava. Mnogi su stručnjaci bili prisiljeni obustaviti neka tekuća istraživanja u korist razvoja i ispitivanja novih lijekova za liječenje pacijenata s koronavirusom.

Liječenje stafilokoka bez antibiotika

Moramo odmah odrediti da se radi o svim poznatim antibioticima, ali o lijekovima. Nemoguće je liječiti bakterijsku infekciju bez antimikrobnih sredstava.

Što učiniti u slučaju akutnog cistitisa?

Jedna od učinkovitih metoda liječenja akutnog cistitisa je etiotropna terapija. To je antimikrobno i antibakterijsko liječenje s posebnim lijekovima koji eliminiraju uzrok upale - bakterija. U kombinaciji s drugim metodama, etiotropij promiče brži oporavak.

Što učiniti i kako liječiti multifolikularne jajnike?

Sindrom liječi ginekolog-endokrinolog i brojni srodni stručnjaci. Zadatak liječnika je eliminirati hormonsku neravnotežu i spriječiti njezino poremećaje u budućnosti, kao i vratiti reproduktivne sposobnosti pacijenta.

Liječenje hipermobilnosti

Da bi se postigao pozitivan i održiv rezultat, preporučuje se složeni tretman. Najčešće je prikazano raznim lijekovima, kao i postupcima fizioterapije.

Spikes u plućima: što učiniti, kako liječiti?

Terapija kisikom se koristi za ublažavanje daha i drugih znakova zatajenja dišnog sustava. Na više shvartova prikazani su postupci plazmefereze i hemo- sorpcije.

Liječenje ishemijske neuropatije

Ishemijska neuropatija je posebna vrsta patologije živčanog sustava, kada sve odluči vrijeme. Kršenje cirkulacije krvi vrlo brzo udara živčane stanice, koje praktički nisu obnovljene.

Učinkovito liječenje erizipela

Crvenog vjetra ili crvenog vjetra - što je anthroponotic infekcije uzrokovane hemolitička Streptococcus skupine A. Ova bolest se može izliječiti dosta teško, često postaje kronična - posebno u slučajevima kada bolesnik ne ide kod liječnika odmah nakon pojave prvih simptoma.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.