^

Zdravlje

Bolesti genitourinarnog sustava

Što su Fordyce granule?

Vidljive žlijezde lojnice kože - u obliku malih čvorića (papula) različite lokalizacije - prvi je opisao 1861. švicarski anatom Albert Kelliker, ali su naziv Fordyce granule dobile po imenu drugog liječnika, američkog dermatologa Johna. Fordyce, koji ih je prijavio 45 godina kasnije...

Peckanje, grčevi i bijeli iscjedak kod muškaraca

Razmotrite najčešće bolesti kod muškaraca, koje karakteriziraju pečenje, grčevi i bijeli iscjedak.

Bijeli iscjedak iz uretre kod muškaraca

Jedan od mogućih uzroka bjelkastog iscjetka iz uretre kod muškaraca je uretritis. 

Bijeli iscjedak u urinu kod muškaraca

Ako se u mokraći pojavi bijeli iscjedak, onda je to jedan od znakova patološkog procesa. Bjelkaste inkluzije mogu biti sluzave ili nalikovati pahuljicama. 

Bijeli iscjedak iz uretre kod muškaraca

Do lučenja bijele tajne dolazi djelovanjem raznih čimbenika i uzroka. Razmotrite glavne vrste urogenitalnog iscjetka kod muškaraca, metode njihovog liječenja.

Liječenje bijelog iscjetka iz uretre kod muškaraca

Prije nastavka uklanjanja uzroka pojave bijelog iscjetka kod muškaraca, potrebno je podvrgnuti sveobuhvatnoj dijagnozi. Nakon što liječnik identificira nozologiju i utvrdi vrstu patogena, izrađuje se plan terapije.

Angiomiolipom lijevog i desnog bubrega

Među dobroćudnim tumorima postoji takva specifična neoplazma kao angiomiolipom, koja se može slučajno otkriti tijekom snimanja trbušnih organa.

Pukotine u prepucijumu kod muškaraca i djece

Pukotine u prepucijumu pojavljuju se na unutarnjoj strani lista kože. Obje su male, neupadljive, ne izazivaju bolne senzacije i velike, koje se ne mogu zanemariti.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.