^

Njegu kože

Piling kože lica ferulnom kiselinom

Među kozmetičkim postupcima posebno je popularan površinski kemijski piling koji pomaže u uklanjanju određenih problema s kožom i poboljšanju teksture epiderme. Takav postupak je piling ferulinskom kiselinom.

Atraumatsko čišćenje lica

Za razliku od ručnih ili vakuumskih tehnika, atraumatsko čišćenje lica provodi se bez kontakta. Stoga koža nije ozlijeđena i ne doživljava mehanički stres, a nuspojave u obliku iritacije, zatezanja, hiperemije se ne pojavljuju.

Epilacija gornje usne

Svatko tko se dugo želi riješiti antena može se pribjeći postupku epilacije. Za razliku od depilacije, kada se uklanja samo vidljivi dio dlake, ova metoda uključuje uništavanje folikula dlake.

Čišćenje lica kiselinama: hijaluronska, salicilna, mliječna

Ako je kozmetičarka savjetovala čišćenje lica kiselinama, tada treba započeti s temeljitom pripremom - bez obzira da li u salonu ili kod kuće. Razlika je u tome što će u kozmetičkoj ustanovi to učiniti profesionalni radnik, a ako to učinite sami, o pripremi trebate voditi osobno.

Krema za lice s efektom protiv starenja: rangiranje najboljih brandova

Kvalitetna krema trebala bi sadržavati, u različitim kombinacijama, sljedeće spojeve: retinol, askorbinsku kiselinu, polifen, izoflavone, proxylane, hidroksi kiseline, hijaluronsku kiselinu, kolagen, elastin, peptide, esencijalna i masna biljna ulja.

Kreme za masnu kožu: vrhunski

Povećani sadržaj masti zbog prekomjerne aktivnosti lojnih žlijezda, što dovodi do smanjenja koncentracije linoleinske kiseline - građevinskog materijala stanične membrane, i smanjenja kiselosti.

Kako da biste dobili osloboditi od kamilice acne: recepti

Sastav biljke Matricaria sadrži eterična ulja i druge tvari koje blagotvorno djeluju na kožu i pomažu kod kožnih osipa. Razmislite o najpopularnijim receptima s kamilicom

Kamilica za pimples na licu: decoctions, infuzijama, losioni, maske

Kamilica (Matricaria) ima jaka protuupalna i antiseptička svojstva. Zbog toga se nosi s aknama na licu i tijelu. Biljka dezinficira i potiskuje upalne procese.

Čišćenje lica aktivnim ugljenom

O aktivnom ugljenu, većina nas zna samo da je to vrlo koristan lijek za trovanje i neke crijevne probleme.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.